Trust Watertrens Pony Sweet Iron Enkelgebroken 12mm

€ 72,95 | € 65,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust Watertrens Pony Sweet Iron Enkelgebroken 12mm

De watertrens is een standaard kaakstuk. Dit kaakstuk heeft losse ringen wat het bit vrijer laat bewegen in de mond waardoor veel paarden dit bit goed accepteren. Doordat de ringen vrij bewegen komen hulpen minder direct door dan bij bijvoorbeeld een bustrens. Om te voorkomen dat er velletjes tussen de bewegende ringen komen is het aan te raden om het bit te voorzien van bitringen.

Het enkelgebroken bit heeft één scharnierpunt waardoor er minder druk op de tong komt dan bij een dubbelgebroken mondstuk. Een enkelgebroken mondstuk werkt voornamelijk in op de lagen, de zijkant van de tong en kan ook in het verhemelte inwerken. Een enkelgebroken mondstuk wordt gezien als een standaard mondstuk.

De Sweet Iron bitten zijn gemaakt van staal en hebben een herkenbare blauwe kleur. Sweet Iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak van het paard stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de TRUST-bitten in bruingrijs.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)186621
Prijs (excl. btw)€ 54,50
Prijs (incl. btw)€ 65,95
BTW€ 11,45
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.