rudolph.jpg

Rudolph Verstegen

Inmiddels mag ik mijzelf wel een van de oude rotten van het vak noemen. Ik ben in 1982 begonnen met Het Gareel met als doel het bezoeken van manegebedrijven en stallen.. Na jaren zelf te hebben gereden en op verschillende stallen gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kocht een kleine vrachtwagen welke ik inrichtte als rijdende winkel. Hiermee bezocht ik stallen, maneges en winkels en werd hun leverancier voor alles voor op of rond de paarden. De vrachtwagen werd in de loop der jaren steeds groter en de voorraad groeide mee. In 1994 verhuisden wij naar ons eerste pand in Schijndel waar wij een showroom en magazijn hadden. Dit werd na enkele jaren weer te klein en verhuisden wij naar onze huidige lokatie. Door al deze jaren niet alleen de leverancier te zijn van ruitersportartikelen maar ook als verkoper en zadelpasser te hebben gewerkt, heb ik wel alle soorten paarden gezien. Deze ervaring van ruim 35 jaar steunt mij elke keer weer als ik een zadel pas op het paard.

Ik vind het een GEWELDIG vak.

Audrey_website.jpg

Audrey Verstegen

Sinds 1994 full-time werkzaam bij Het Gareel, maar ben al betrokken bij Het Gareel vanaf de start in 1982. Ik heb zelf gereden tot mijn 28e. Door mijn werk ben ik nog steeds nauw betrokken met het paarden wereldje. Ik werk iedere dag nog met heel veel plezier.

michelle1.jpg

Michelle Verstegen

Sinds 1 juli 2015 ben ik full-time werkzaam bij Het Gareel. Ik heb hiervoor 5 jaar als kapster gewerkt bij Excelance Haarmode. Ik ben opgegroeid in en met de winkel van Het Gareel. In de vakanties heb ik altijd graag meegeholpen. En nu full-time werkzaam. Ik wil nog veel leren en heb er zin in !

wendy.jpg

Wendy de Bekker

Al sinds November 2009 werkzaam bij het Gareel met een kleine onderbreking van het jaar 2014, aanvankelijk weer terug op de vertrouwde werkvloer voor 3 dagen per week, maar nu weer volledig werkzaam bij Het Gareel.

Mijn passie voor paarden en paardensport is al op jonge leeftijd ontstaan. Het werken bij Het Gareel is voor mij de perfecte combinatie tussen de paardensport, paardenspullen en paardenmensen.

Miia.jpg

Miia Paajanen

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Miia Paajanen ik ben 32 jaar oud. Ik ben in Finland geboren en woon ondertussen al weer 10 jaar in Nederland. Ik heb 5 jaar gewerkt bij hengstenstation Van Uytert. Door mijn werk ervaring in de paarden heb ik veel kennis op gedaan over het paard. Ik ben sinds Juni full-time werkzaam bij Het Gareel. Ik ben veel onderweg voor zadelpasafspraken en de momenten dat ik geen afspraak heb ben ik te vinden in de winkel.

Quintana.jpg

Quintana Rijke

Hoi iedereen!

Mijn naam is Quintana(22). Vol enthousiasme ben ik in juli(2019) begonnen als winkelverkoper. Wat voor mij een hele nieuwe ervaring is. Samen met super gezellige collega's leer ik iedere dag enorm veel en haal ik mijn energie uit het helpen van de klanten in de winkel.

Mijn ouders hebben allebei paard gereden dus is de passie voor paarden er met de paplepel ingegoten! En hoe leuk is het om heel de dag omringd te zijn door je hobby!

In de winkel zal ik iedere dag aanwezig zijn.