rudolph.jpg

Rudolph Verstegen

Inmiddels mag ik mijzelf wel een van de oude rotten van het vak noemen. Ik ben in 1982 begonnen met Het Gareel met als doel het bezoeken van manegebedrijven en stallen.. Na jaren zelf te hebben gereden en op verschillende stallen gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kocht een kleine vrachtwagen welke ik inrichtte als rijdende winkel. Hiermee bezocht ik stallen, maneges en winkels en werd hun leverancier voor alles voor op of rond de paarden. De vrachtwagen werd in de loop der jaren steeds groter en de voorraad groeide mee. In 1994 verhuisden wij naar ons eerste pand in Schijndel waar wij een showroom en magazijn hadden. Dit werd na enkele jaren weer te klein en verhuisden wij naar onze huidige lokatie. Door al deze jaren niet alleen de leverancier te zijn van ruitersportartikelen maar ook als verkoper en zadelpasser te hebben gewerkt, heb ik wel alle soorten paarden gezien. Deze ervaring van ruim 35 jaar steunt mij elke keer weer als ik een zadel pas op het paard.

Ik vind het een GEWELDIG vak.

Audrey_website.jpg

Audrey Verstegen

Sinds 1994 full-time werkzaam bij Het Gareel, maar ben al betrokken bij Het Gareel vanaf de start in 1982. Ik heb zelf gereden tot mijn 28e. Door mijn werk ben ik nog steeds nauw betrokken met het paarden wereldje. Ik werk iedere dag nog met heel veel plezier.

michelle1.jpg

Michelle Verstegen

Sinds 1 juli 2015 ben ik full-time werkzaam bij Het Gareel, hiervoor 5 jaar als kapster gewerkt. Ik ben opgegroeid in en met de winkel van Het Gareel. In de vakanties heb ik altijd graag meegeholpen. En nu full-time werkzaam.

Miia.jpg

Miia Paajanen

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Miia Paajanen. Ik ben in Finland geboren en woon ondertussen al weer ruim 10 jaar in Nederland. Ik heb 5 jaar gewerkt bij hengstenstation Van Uytert. Door mijn werk ervaring in de paarden heb ik veel kennis op gedaan over het paard. Ik ben sinds Juni full-time werkzaam bij Het Gareel. Ik ben veel onderweg voor zadelpasafspraken en de momenten dat ik geen afspraak heb ben ik te vinden in de winkel.

Quintana.jpg

Quintana Rijke

Hoi iedereen!

Mijn naam is Quintana. Vol enthousiasme ben ik in juli(2019) begonnen als winkelverkoper. Wat voor mij een hele nieuwe ervaring is. Samen met super gezellige collega's leer ik iedere dag enorm veel en haal ik mijn energie uit het helpen van de klanten in de winkel.

Mijn ouders hebben allebei paard gereden dus is de passie voor paarden er met de paplepel ingegoten! En hoe leuk is het om heel de dag omringd te zijn door je hobby!

In de winkel zal ik iedere dag aanwezig zijn.

isa

Isa Raaijmakers

Hoihoi

Mijn naam is Isa. Ik heb 4 jaar in het kappersvak gewerkt en sinds januari 2023 begonnen bij Het Gareel als verkoopster. Het leukste hieraan vind ik om mensen met een goed en blij gevoel de deur uit te laten gaan.

Zelf rijd ik ook al jaren paard , springen en dressuur.