LAARZEN AAN LATEN METEN BIJ HET GAREEL

Laarzen aanmeten

Omdat niet iedereen hetzelfde is en dus ook niet ieder been hetzelfde is, hebben wij deskundig personeel in dienst die u helpen met het vinden van de laars die het beste bij u past.
Voordat we op zoek gaan naar de beste laars voor u, worden uw wensen doorgenomen. Daarna gaan we uw benen opmeten, zodat we er voor kunnen zorgen dat uw laars uiteindelijk ook perfect zal passen. Vooral bij leren rijlaarzen is het essentieel dat de laars goed aansluit, zodat u meer profijt heeft van de laars en de laars langer meegaat.

Mocht u niet in een laars van de standaard maten passen, dan zullen wij samen met u een paar laarzen uitzoeken dat helemaal naar uw wens is en dan deze laars op maat laten maken (mits mogelijk). Mocht het zo zijn dat de laarzen die voor u op maat zijn gemaakt niet passen, dan is dit op ons risico en bestellen wij nieuwe laarzen. Echter, onze medewerkers zijn zo opgeleid dat dit bijna nooit voorkomt.

Het laarzen aanmeten is een service die wij enkel via de showroom kunnen leveren. Bent u dus op zoek naar nieuwe laarzen, kom dan langs in onze showroom, zodat wij u zo volledig mogelijk kunnen helpen.