Trust Watertrens Pony Sweet Iron Dubbelgebroken 12mm

€ 84,95 | € 76,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust Watertrens Pony Sweet Iron Dubbelgebroken 12mm
De watertrens is een standaard kaakstuk. Dit kaakstuk heeft losse ringen wat het bit vrijer laat bewegen in de mond waardoor veel paarden dit bit goed accepteren. Doordat de ringen vrij bewegen komen hulpen minder direct door dan bij bijvoorbeeld een bustrens. Om te voorkomen dat er velletjes tussen de bewegende ringen komen is het aan te raden om het bit te voorzien van bitringen.

Het dubbelgebroken bit heeft twee scharnierpunten, is meer naar de mond gevormd en ligt wat losser in de mond. Dit bit werkt in op de tong, de lagen en de mondhoeken. Let op bij smalle onderkaken, de scharnierpunten kunnen dan op de lagen drukken wat wondjes kan veroorzaken. Vergeleken met een enkelgebroken bit werkt dit bit meer in op de tong. Een dubbelgebroken mondstuk is een standaard mondstuk.

De Sweet Iron bitten zijn gemaakt van staal en hebben een herkenbare blauwe kleur. Sweet Iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak van het paard stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de TRUST-bitten in bruingrijs.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)186618
Prijs (excl. btw)€ 63,60
Prijs (incl. btw)€ 76,95
BTW€ 13,35
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.