Trust D-Trens Sweet Iron Enkelgebroken 16mm

€ 90,95 | € 81,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust D-Trens Sweet Iron Enkelgebroken 16mmDit kaakstuk heeft een D-vorm. De D-ringen zorgen ervoor dat het mondstuk rustig en stabiel in de mond ligt. De druk van de D tegen de wang vergemakkelijkt het sturen, doordat het hoofd automatisch al in de juiste richting wordt geduwd. Dit maakt het bit geschikt voor bijvoorbeeld jonge paarden. Door de vorm van de dit kaakstuk is het minder makkelijk om het bit door de mond te trekken.

Het enkelgebroken bit heeft één scharnierpunt waardoor er minder druk op de tong komt dan bij een dubbelgebroken mondstuk. Een enkelgebroken mondstuk werkt voornamelijk in op de lagen, de zijkant van de tong en kan ook in het verhemelte inwerken. Een enkelgebroken mondstuk wordt gezien als een standaard mondstuk.

De Sweet Iron bitten zijn gemaakt van staal en hebben een herkenbare blauwe kleur. Sweet Iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak van het paard stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de TRUST-bitten in bruingrijs.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)177953
Prijs (excl. btw)€ 67,73
Prijs (incl. btw)€ 81,95
BTW€ 14,22
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.