STUBBEN PRO-JUMP MARTINGAAL

€ 349,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Het Borsttuig Pro-Jump met 3-puntsbevestiging is heel eenvoudig aan te trekken: schuif hem eenvoudig over de nek van het reeds gezadelde paard en bevestig de karabijnhaken aan de D-ringen en teugels. Er zijn verschillende mogelijkheden om het borsttuig aan de singel te bevestigen. De singelband is in een handomdraai aan alle gangbare singels aan te passen: met een karabijnhaak om aan een D-ring te bevestigen of een lus om aan singels met karabijnhaak of het Stübben Pro-Jump Safety System te hangen.

Voor meer comfort en veiligheid zijn alle bevestigingspunten van het borsttuig zowel vanaf de voorkant als de zijkant toegankelijk. Omdat er geen riem dubbel in een lus zit, is het passen een stuk eenvoudiger en biedt de borstplaat een nog groter verstelbereik voor verschillend gebouwde paarden.

Het slanke en lichtgewicht ontwerp is aangepast aan de anatomie van het paard: dankzij de bevestiging aan de D-ringen van het zadel en de elastische inzetstukken op de nekriemen biedt de borstplaat maximale bewegingsvrijheid voor de schouders en stabiliteit voor het zadel tegelijkertijd. Zachte vulling aan de voorkant vermindert druk en wrijving.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)201709
Prijs (excl. btw)€ 288,43
Prijs (incl. btw)€ 349,00
BTW€ 60,57
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk STUBBEN
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.