Samshield Miss Shield Shadowmat Alcantara Flower Swarovski

€ 679,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Samshield cap miss shield Flower Swarovski. Stijlvol en bijzonder. Diverse combinatiemogelijkheden , deze is te visualiseren op de site van www.samshield.com  (keuze : my Samshield). U kunt op deze site de helm zelf samenstellen. De gekozen combinatie geeft ook direkt de bijbehorende prijs .Echte Eyecatcher! Super pasvorm.  
* Anti transpiratie: De grote opening aan de voorkant van de helm zorgt in combinatie met de openingen aan de achterkant voor een optimale luchtstroom in de helm. De zes openingen aan de bovenkant van de helm zorgen ervoor dat condens kan ontsnappen uit de helm. Op deze manier wordt een optimale luchtstroom gecreëerd.

* Stabiele pasvorm
De comfortpats in de helm zijn gemaakt van memoryfoam. Dit foam neemt de vorming van het hoofd aan. Na het dragen herstelt het foam zich in de oorspronkelijke vorm. Het neemt dus elke keer de vorm van het hoofd aan en na het dragen herstelt het zich zoals het origineel was. Dit garandeert een stabiele pasvorm. De helm wordt dus niet wijder door het dragen.

* Schoonmaken
De comfortpats in de helm kunnen worden verwijderd om ze te wassen en om de helm uit te soppen. Wanneer u een extra setje heeft, kunnen deze tijdens een wedstrijd- of werkdag worden gewisseld voor een frisse helm.

* Geen hoofdpijn
Doordat de opening bij de helm niet op uw voorhoofd zit, kan deze nooit drukking geven

* Levensduur
Een traditionele helm moet na een val worden vervangen doordat de binnenschaal de impact van een val breekt. Bij de Samshield helm kan de binnenschaal worden vervangen zodat de aanschaf van een nieuwe helm niet nodig is.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)176955
Prijs (excl. btw)€ 561,16
Prijs (incl. btw)€ 679,00
BTW€ 117,84
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk SAMSHIELD
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.