SAFESTYLE BEUGEL RVS 90 GRADEN

€ 119,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

SAFESTYLE BEUGEL

De serie Safestyle beugels bestaat uit de bekende 90 graden beugel die aan 1 kant afgesloten is met een afsluitrubber. Door het afsluitrubber verlies je de beugels niet snel tijdens het rijden. Dit rubber klapt weg als je er hard met je voet tegenaan komt,  zoals bij een val van je paard. Je voet blijft dan niet hangen in de beugel maar schiet uit de stijgbeugel zodat je niet door je paard meegetrokken wordt. Dit type beugels is ook verkrijgbaar met een veerelement.

Naast deze bekende 90 graden beugel heeft Safestyle nu ook de zwarte en witte Carbon stijgbeugels. Deze beugels zijn gemaakt van ijzersterk met staaldraad gewapend carbon en werken op dezelfde manier als de 90 graden beugel. Qua gewicht zijn deze beugels lichter dan de stalen variant maar qua sterkte zijn ze veel sterker dan de stalen beugels.

De Safestyle beugels worden gebruikt in alle takken van de paardensport: endurance, springen en dressuur. Ook de recreatieruiter kan veilig een buitenrit maken met de Safestyle beugels. Bij het inrijden van jonge, springerige paarden zijn de Safestyle beugels echt een aanrader, omdat de kans op een val dan redelijk groot is.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)14237
Prijs (excl. btw)€ 99,13
Prijs (incl. btw)€ 119,95
BTW€ 20,82
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk SAFESTYLE
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.