Roeckl Winya Eco Series Winter Handschoen

€ 49,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Roeckl Winya Eco Series Winter Handschoen

Black

De ROECKL Winya Winter handschoenen zijn de perfecte keuze voor ruiters die op zoek zijn naar warmte, comfort en stijl. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor paardensportactiviteiten en bieden ruiters maximale behendigheid en grip, terwijl ze hun handen ook warm houden tijdens koude winteractiviteiten.


De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als zacht aanvoelen. De buitenste laag is gemaakt van elastisch softshell-materiaal, dat uitstekende elasticiteit en ademend vermogen biedt. Dit zorgt ervoor dat uw handen droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve trainingssessies.

De binnenste voering van de handschoenen is gemaakt van een fleecemateriaal dat een uitzonderlijke isolatie biedt. Het houdt de warmte binnen, waardoor uw handen warm blijven en beschermd zijn tegen bevriezing. Ondanks de uitzonderlijke warmte zijn de handschoenen niet dik, waardoor u een stevige grip op de teugels kunt behouden.

De ROECKL Winya Winter Gloves Black zijn voorzien van een tactische griptechnologie op de handpalm die het gevoel en de controle van de ruiters verbetert. Deze technologie zorgt ervoor dat u een stevige grip op de teugels kunt behouden, terwijl u ook moeiteloos het hoofdstel van uw paard en andere uitrusting kunt aanpassen.

Deze handschoenen zijn ontworpen met ruiters in gedachten, met speciale aandacht voor comfort. Ze hebben een elastische polsband die een stevige pasvorm biedt en ongewenste bewegingen of uitglijden voorkomt. De handschoenen hebben ook een klittenbandsluiting die eenvoudig te verstellen is, waardoor ze voor elke individuele ruiter een persoonlijke pasvorm bieden.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)201914
Prijs (excl. btw)€ 41,28
Prijs (incl. btw)€ 49,95
BTW€ 8,67
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk ROECKL
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.