Kettner Snap Startnummer

€ 129,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

De Kettner Snap is een handgemaakt, hoogwaardig hoofdstelnummer van leer die eenvoudig te bevestigen is aan het hoofdstel d.m.v. het drukknopsysteem. Met een meegeleverde tool kun je drukknopen aanbrengen op je schabrak , zodat je de Kettner Snap ook hier makkelijk en snel aan kunt bevestigen.

De Kettner Snap is een hoogwaardig hoofdstelnummer van leer, die eenvoudig te bevestigen is aan het hoofdstel d.m.v. het drukknop systeem. Met een meegeleverde tool kan je de drukknopen aanbrengen op je sjabrak, zodat je ook hier de Kettner Snap makkelijk en snel kan bevestigen.Zie het instructiefilmpje beneden op deze pagina bij handleiding.

Het unieke en innovatieve nummersysteem zorgt ervoor, dat je de nummers makkelijk op de houder kan drukken en dat ze tijdens het rijden niet losraken. De Kettner Snap Diamond is leverbaar in zwart, cognac en roze. Ook verkrijgbaar zonder diamanten als De Kettner Snap. Een prachtig doosje, inclusief handleiding, zorgt er voor dat je niet snel nummers verliest. Een ware must have!

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)167090
Prijs (excl. btw)€ 107,40
Prijs (incl. btw)€ 129,95
BTW€ 22,55
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KETTNER
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.