KEP Italia Rijhelm Cromo 2.0 Polo Polish Swarovski Frame


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kep Italia Cromo 2.0 Polo Polish Swarovski Frame

Prachtige Kep italia cromo 2.0met grote klep.
Deze helm is full polish in de kleur zwart.Het swarovski crystal frame maakt deze helm helemaal af! Het CROMO 2.0 model is deevolutie van de Kep italia Cromo helm. 
CROMO2.0 geeft de ruiter toegang totverdere onafhankelijkeaanpassingsmogelijkheden, zelfs na aankoop. Een innovatief mechanisch vergrendelingssysteem stelt de ruiter in staatomzowel de voorste en achterste inzetstukken en het vizier te vervangeninslechts een paar eenvoudige stappen. De buitenschaal is zowel lichtgewicht als resistent.

Het KEP AIR CONTROL SYSTEM is uitgebreid metextraventilatiesleuven aan de achterkant, voor een beter ademend vermogen eneenbetere interne temperatuurregeling. De echt lederen kinband behoudt de vijf bevestigingspunten voor een stabielerepasvorm.Denieuwe liner, met verbeterdcomfort en ademend vermogen, is van zacht materiaalgemaakt vanmilieuvriendelijke grondstoffen. Deze kan worden verwijderd en met de hand of in de machine worden gewassenop 30°. 

CROMO 2.0 is uitgerust met een geïntegreerde microchip, waaropude gezondheidsgegevens van de rijder kunt uploaden met behulp van de KEP App.In geval van nood kan dit helpen bij het sneller verlenen van eerste hulp.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198764
Merk KEP ITALIA
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.