KENTUCKY HORSEWEAR ZADELONDERLEGGER IMPACT EQUALIZER BONT

€ 169,95 incl. btw

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


Schrijf een beoordeling

Kentucky Horsewear Zadelonderlegger Impact Equalizer Bont

Zwart/Naturel 10mm

De Kentucky Horsewear Half Pad Impact Equalizer absorbeert alle schokken en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling.
Dit verlicht niet alleen de rug van het paard, maar ook die van de ruiter. Daarom is de zadelonderlegger geschikt voor iedere discipline.
Doordat de pad zich continu aanpast aan de rug van het paard, kan het voor iedere training gebruikt worden. Het paard kan vrijer bewegen omdat de half pad de spieren helpt aanspannen en ontspannen.
Op lange termijn zal dit zorgen voor een flexibeler paard. Eventuele schokken van de ruiter worden ook opgevangen, waardoor het zadel stabieler ligt, wat zowel voor paard als ruiter ergonomische voordelen heeft.


De zadelonderlegger is gemaakt van memory foam en 3D spacer. Door de combinatie van deze materialen wordt een schokabsorberende onderlegger gemaakt.
De memory foam zorgt ervoor dat de druk gelijk verdeeld wordt en past zich constant aan aan de rug van het paard. De 3D spacer zorgt voor ventilatie op de rug vanwege zijn luchtdoorlatende eigenschappen.
Door deze materialen te gebruiken, hebben we een half pad gecreëerd die 20 tot 30% lichter is dan de meeste andere half pads.
Niet alleen is de pad lichter, maar het zorgt ook voor een close contact gevoel wat leidt tot een betere communicatie tijdens het rijden.


Kentucky Horsewear gebruikt een traag schuim die ook gebruikt wordt voor militaire en beschermende uitrusting. Hierdoor kan de onderlegger jouw paard op dezelfde manier beschermen.
De 3D spacer is een 3D honinggraatstructuur met een dempend effect, die schokabsorberende prestaties levert. Het materiaal is zeer ademend en zorgt ervoor dat de rug van het paard niet oververhit raakt.
Hierdoor zullen er geen irritaties aan de rug optreden.


De uitsparing voor de schoft is voorzien van artificieel leder en zorgt voor comfort omdat er minder druk op de ruggenwervel ontstaat.
Om te zorgen dat de half pad niet wegschuift tijdens het rijden, is de onderlegger voorzien van een siliconen grip patroon.
De half pad impact equalizer is afgewerkt met artificiële schapenvacht aan de schoft en de achterste rand van de onderlegger, wat zorgt voor een elegante look.
De zadelonderlegger is wasbaar op 30 graden. Verwijder het traag schuim aan de binnenkant voor het wassen. Stop het niet in de droger.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)191838
Prijs (excl. btw)€ 140,45
Prijs (incl. btw)€ 169,95
BTW€ 29,50
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.