Kentucky Horsewear Transportbeschermers


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kentucky Horsewear Transportbeschermers

Horse Boots

Deze sterke en comfortabele transportbeschermers beschermen de koot, kogel, pezen en hak van je paard.
Dankzij de duurzame materialen beschermen deze transportbeschermers je reis na reis.

De buitenkant van de reisbeschermers zijn gemaakt van een 600D rip stop polyester. Rip stop is een speciale weeftechniek die ervoor zorgt dat de stof beter bestand is tegen scheuren.
Het gebied rond de koot is verstrekt met artificieel leder, waardoor deze kwetsbare zone beter beschermd is. De transportbeschermers zijn gevoerd met artificiële konijnenvacht.
Naast een verhoogd comfort, voorkomt de artificiële konijnenvacht ook schuurplekken en reguleert het de temperatuur van het been.
Een schokabsorberende mousse is voorzien aan de binnenkant voor een maximale bescherming. Al deze materialen zijn licht, ademend, duurzaam en garanderen comfort tijdens het reizen.


De transportbeschermers komen in een set van 4. 2 beschermers voor de voorbenen die beschermen van de hiel tot de knie en 2 beschermers voor de achterbenen die beschermen van de knie tot boven het spronggewricht. 
De transportbeschermers sluiten met 3 sterke klittenband sluitingen. Je hoef je dus geen zorgen te maken over afzakkende transportbeschermers tijdens de reis.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196951
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.