Erreplus Connect DX Mono Compact

€ 5.040,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Erreplus Connect Mono met compact pannel en schoudervrij uitsparing

Deze connect heeft een kort kussen en voor bij de schouder is het kussen aanpasbaar voor meer of minder schoudervrijheid. 

De Connect heeft een volledig nieuwe boom met een plat profiel en langere boompunten voor meer steun en balans van het zadel. Dit model is ontworpen en gemaakt voor moderne paarden met een compacte en goed gespierde vorm en wordt ook warm aanbevolen voor korte ruggen.

De zachte zitting is ontworpen om maximaal comfort te garanderen en een nauw contactgevoel te geven. Met een smalle draai en een zitting gemaakt van technisch polyurethaan met een uitgedunde vorm, zorgt het voor een ongelooflijk gevoel van nauw contact met behoud van veel comfort. Ook is er voor dit specifieke model maar één type stoel, dus het zal niet mogelijk zijn om een ​​open of diepe stoel te kiezen.Een andere innovatie betreft de flappen: ze zijn volledig gemaakt van dubbel stierenleer en zorgen voor een uitstekend contact en meer zachtheid. Naast de verschillende lengte-opties is het mogelijk om 3 verschillende uitsteeksels in een enkele flap te hebben; deze afstelling moet door onze dealers of monteurs worden gedaan door slechts één schroef in de insteekgaten te verwisselen.

De drie soorten projectie zijn de volgende:- Vooruit (+ 2 cm), om meer vrijheid te garanderen aan de knie en dijbeensteun- Standaard, voor een meer verticale houding- Nadeel (-2 cm) voor meer steun en kniecontact.

De bevestiging van de frontpanelen aan de flappen is met klittenband, dit zorgt voor een correcte hechting tussen de twee componenten en voorkomt de vorming van plooien en rimpels tijdens de verschillende projectieveranderingen.De Connect heeft lange, ergonomisch gevormde knierollen. Samengesteld uit een technisch materiaal met dubbele dichtheid, bieden ze zachtheid en comfort in het contactgebied met het been van de rijder en stevige ondersteuning op het buitenoppervlak.De panelen hebben een unieke vorm, totaal anders dan elk ander model. Aan de voorkant past zijn innovatieve ergonomische vorm perfect bij zowel gespierde rug als uitgesproken schoft, waarbij in één enkel paneel de vrijheid van de schouders van een SL en de ondersteuning van een traditioneel paneel worden gecombineerd. Dankzij een groter oppervlak op het trapeziusgebied en dunnere randen, beperkt dit paneel de bewegingsvrijheid van de schouders niet en helpt het tegelijkertijd de balans van het zadel. Dankzij panelen met kruisje is het ook mogelijk om extra bevlokking aan te vragen, niet alleen aan de achterkant, maar ook aan de voorkant, in het geval van bijzonder prominente schoft of zichtbare stekels.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198478
Prijs (excl. btw)€ 4.165,29
Prijs (incl. btw)€ 5.040,00
BTW€ 874,71
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk ERREPLUS
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.