CALREI TOPACCIO HALF PAD

€ 79,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

CalRei Topaccio Half Pad

Onderlegger

De Cal Rei half pad is geheel naar eigen wens in te vullen. De pad wordt standaard geleverd met 6 inlages welke verdeelt zijn over 6 vakken.

Deze onderleggers van Cal Rei zijn ontwikkeld om comfort en welzijn van het paard voorop te zetten. Deze pad bestaat uit 2 lagen 3D Spacer vezels, binnen deze lagen zitten openingen welke gevuld kunnen worden met extra stukken 3D Spacer materiaal. Hierdoor kan je de pad geheel naar eigen wens aanpassen.

De unieke CalRei producten beschikken over de 3D Spacer technologie, een speciaal ontworpen technologie die maximaal comfort, optimale hygiëne, perfecte drukverdeling, schokdemping en maximale ventilatie garandeert.

De CalRei producten beiden een uitstekende lucht- en vochtregulering.
Het 3D Spacer effect voorkomt dat zweet- en stofresten aan de binnenkant van het stof blijven plakken, daarnaast zijn alle CalRei producten vervaardigd met een speciale antibacteriële laag voor extra hygiëne.
De zadeldekjes van CalRei zijn moeiteloos te reinigen door enkel het oppervlak schoon te spuiten met water. Dankzij de open structuur, is het drogen van de stof gemakkelijk en snel en kan je het dekje keer op keer gebruiken.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196698
Prijs (excl. btw)€ 66,07
Prijs (incl. btw)€ 79,95
BTW€ 13,88
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk CAL REI
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.