Anky Dressuurzadel Mono Ats19005

€ 3.295,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

De ANKY® zadels zijn een perfecte combinatie van contact, comfort en balans. Ze zijn gemaakt van hoog kwalitatief, zacht Engels leder en de boom is gemaakt van een flexibel polymeer van DuPont.

Dit zadel is voorzien van het AMS systeem, dat ervoor zorgt dat de druk beter verdeelt wordt bij de kussens. De kussens zijn gevuld met een synthetische wol/polyester melange en worden ingekapseld door een laag technisch neopreen.
Dankzij de mix van neopreen en conventionele vulling kunnen drukplekken worden voorkomen. Door de geheugenfunctie van de technische vulling en het neopreen blijft het zadel uitermate goed passen, ook tijdens intensief gebruik. Dit komt de zit van de ruiter ten goede en ook de beweging van het paard.

De singel is bevestigd aan het hele zitvlak door middel van een V-vorm. De twee singelstoten zijn bevestigd op drie plekken, waardoor ook de achterzijde van het zadel rustig op het paard ligt. Op deze manier wordt niet alle druk op één plek bevestigd, maar over het hele zadel verdeeld. De kniewrongen zijn opgebouwd volgens revolutionaire vormgeving om ondersteuning te bieden zonder de knieën te hinderen.

De zit is zo gevormd dat het diepste punt in het midden ligt, zodat de ruiter altijd een optimale balans heeft. De vorm van de zadelboom zorgt voor een nauw contact van de ruiter met het paard en geeft het gevoel van een extreem diepe zit, zonder de bewegingen van de ruiter te beperken. Daarnaast helpt het enkele zweetblad je om de bewegingen van het paard optimaal te voelen en volgen. 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)181370
Prijs (excl. btw)€ 2.723,14
Prijs (incl. btw)€ 3.295,00
BTW€ 571,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk ANKY
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.