SECTOLIN EQUIVITAL VITAMINEN PASTA 25ML

€ 9,75 incl. btw

Schrijf een beoordeling

Equivital Pasta.

Equivital Pasta: Vitaminestoot in pastavorm
Het hele jaar door wordt de weerstand van uw paard op de proef gesteld en kunnen paarden wel wat extra vitamines gebruiken. Daarom is Equivital Pasta de ideale vitaminestoot in pastavorm die gemakkelijk toe te dienen is en waarmee u de conditie van uw paard op peil houdt en voorkomt dat uw paard ziek wordt door een gebrek aan vitamines. Eén dosis Equivital Pasta is voldoende om tekorten direct aan te vullen. Daarnaast is Equivital Pasta ideaal om na een behandeling van antibiotica of een ontwormingskuur aan uw paard te geven. Equivital Pasta is een geregistreerd diergeneesmiddel en zonder recept te verkrijgen. Equivital Pasta wordt geleverd in een handige injector.

Samenstelling per dosering: - 4000 IE Vitamine A - 150 IE Vitamine D3 - 1,0 mg Vitamine E - 0,3 mg Vitamine B1 - 0,7 mg Vitamine B2 - 1,2 mg Vitamine B3 - 0,4 mg Vitamine B6 - 1,5 µg Vitamine B12 - 10,0 mg Vitamine C - 4,0 mg Vitamine PP - 80,0 µg Vitamine M.

Handleiding: Paard en koe : 25 doseringen (1 injector);
Veulen en kalf : 5 doseringen;
Zeug en schaap : 3 doseringen
; Big en lam : 1 dosering.

1 Dosering is 1 eenheid, in te stellen met de schroef op de stang van de doseerinjector.

Voor orale toediening. De draaischijf van de injector op de gewenste hoeveelheid instellen, de mond van het dier openen en de inhoud zover mogelijk achter op de tong spuiten en laten doorslikken.

Advies: 

Preventie en therapie van vitaminegebrek, zoals voorkomen bij opfokziekten, zwakte bij pasgeboren dieren, groeistoornissen, oesteoporosis, gebrek aan eetlust, verstoring van de darmflora na langdurige behandeling met antimicrobiële middelen, slechte conditie en stress.

Koel (tussen 6 en 15 graden Celsius) bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)12887
Prijs (excl. btw)€ 8,94
Prijs (incl. btw)€ 9,75
BTW€ 0,81
Beschikbaarheid op voorraad
Merk SECTOLIN
EAN 8715122110309
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.