VERTARGIL 1kg grof

€ 33,00 incl. btw

Schrijf een beoordeling

Vertargil Groene Leem werkt reinigend, zuiverend, regenererend en afvoerend, is voor een inwendige en uitwendige huidverzorging (vooral bij puistjes en meeëters), verbetert de doorbloeding, zuivert de huid en kan de gevolgen van het ouder worden vertragen.Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk.  

Groene Leem is een levende stof, rijk aan mineralen en enzymen. Het bevat veel heilzame mineralen zoals aluinaarde, aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium en er zijn restsporen van waterstof, titanium, chloor, fosfor, koolstof, mangaan en zwavel in aangetroffen. Ook is Vertargil Groene Leem rijk aan enzymen die het opnemen van mineralen en vitaminen bevorderen.Vertargil Groene Leem is verkrijgbaar in poedervorm en in kant en klare tubes.


Groene leem is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen. Het blijkt een uitzonderlijk goed natuurlijk middel te zijn om heling van wonden en huidaandoeningen te stimuleren. Bij paarden kan het onder andere ingezet worden bij peesklap, mok, schimmels en kneuzingen. Kan op open wonden worden aangebracht.

Hoe te gebruiken?

Strooi de gewenste hoeveelheid Vertargil langzaam in een kom of bakje waarin zich een gelijke hoeveelheid water bevindt. Laat dit alles enige tijd bezinken zonder te roeren opdat de leem het water goed kan opnemen. Giet het overtollige water weg (dit water mag je op laten drinken!, dit is erg gezond ) en de pasta is klaar voor gebruik. Het is raadzaam regen-, bron-, mineraal-, of gedistilleerd water te gebruiken.

Leidingwater kan chloor bevatten, hetgeen de werking van de groene leem nadelig beinvloed.

Breng de pasta in een laag van 0,5 tot 1 cm dikte direct op de huid of wond aan. Men kan deze laag met verbandgaas of plastic folie op zijn plaats houden. Dagelijks een of meerdere malen de opgebrachte laag verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)13622
Prijs (excl. btw)€ 27,27
Prijs (incl. btw)€ 33,00
BTW€ 5,73
Beschikbaarheid op voorraad
Merk VERTARGIL
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.