VEREDUS STABLEBOOT MAGNETIK EVO FRONT

€ 194,00 | € 174,50 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Stalbandages/transportbandages met magneettherapie

Magneettherapie stimuleert de doorbloeding, versnelt de afvoer van gifstoffen en vermindert zwelling.

In een situatie van interne of externe letsel, en de celactiviteit in het gedrang komt en de gevolgen zijn ontstekingen, pijn, dikke benen, dan helpt deze magnetic stable boot door middel van permanent gemagnetiseerd NEODYMIUM platenmet verschillende polariteiten bij het herstellen van de biologische energie en vertraagt de fysiologische achteruitgang van de weefsels.

Magnetotherapie verhoogt de bloedtoevoer naar de gekwetste lichaamsdeel, versnelt de eliminatie van dode cellen en gifstoffen, ontspant de spieren en vermindert de zwelling.
De statische magnetische energie stimuleert ook de productie van elastine en collageen , die zijn onmisbare elementen voor de wederopbouw van de weefsels.

De magnetic stableboots zijn op een praktische en eenvoudige manier te bandageren. De stable boot is gemaakt van ademend HLC schuim en de kogel is beschermd door een ronding van polyurethaan.Door de magneten verwerkt in de neoprene bandages worden mogelijke zwellingen verminderd. De fast dry pad zijn eenvoudig met klitteband te verwijderen en kunnen gewoon in de wasmachine.

Unieke productcode (UPC)35496
Prijs (excl. btw)€ 144,21
Prijs (incl. btw)€ 174,50
BTW€ 30,29
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk VEREDUS
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten