V-Plast Mestboy Quick Pick Compleet

€ 54,95 | € 48,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Let op . Dit artikel kan alleen afgehaald worden in onze winkel !

Poep scheppen bij paarden is altijd een behoorlijke klus en wordt al jaren gedaan op dezelfde manier. Met de Quick Pick is er eindelijk een product dat het opruimen van paardenmest naar een geheel nieuw niveau brengt.

De Quick Pick is door professionals in de paardesport ontworpen en is naast poepschep ook multifunctioneel inzetbaar. Gemaakt in Zweden door de kwaliteitsfabrikant V-Plast waardoor duurzaamheid gegarandeerd is.
Door de grote capaciteit (15 liter, gemiddeld 1x meer dan een standaard poepschep) kunt u langer en meer mest verwerken. Deze schep is vervaardigd uit zeer sterk en slijtvast polycarbonaat.  De voetpedalen zorgen voor extra stabiliteit, u kunt met beide handen werken en rechtop blijven staan. Door het unieke design is de bak, vervaardigd uit polypropyleen, makkelijk te kantelen om mee te nemen zonder dat er poep uitvalt. Met de voet paardenmest achterin de Mestboy drukken zodat er meer in kan en de paardenmest er niet uitvalt behoort vanaf nu tot het verleden. Mest schraapt u makkelijk van uw laarzen af door de ene voet op de steun te zetten. De andere laars schraapt u eenvoudig schoon aan de gepatenteerde rand in de bak. Dankzij de inkeping aan de onderkant gooit u de bak makkelijk leeg zonder dat u uw handen vies moet maken. De steel is vervaardigd uit aluminium en hierdoor licht en sterk met een handvat uit polypropyleen copolymeer. Alle schroeven in de Mestboy zijn gegalvaniseerd volgens FZB klasse. Met de voet paardenmest achterin de Mestboy drukken zodat er meer in kan en de paardenmest er niet uitvalt behoort vanaf nu tot het verleden.

  • Oersterk 
  • Licht in gewicht
  • Voetschraper
  • Voetsteun, handenvrij werken
  • Op 5 verschillende manieren te gebruiken.
  • Grotere capaciteit

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)199401
Prijs (excl. btw)€ 39,67
Prijs (incl. btw)€ 48,00
BTW€ 8,33
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk VPLAST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.