Trust Kimblehook Inno Sense Medium Boog 20mm


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust Kimblehook Inno Sense Medium Boog 20mmHet kimblehook kaakstuk is een soort pelham maar heeft een mildere inwerking en wordt met één teugel gereden. De ruiter kan zelf de scherpte van het bit bepalen. Hoe lager de teugel bevestigd wordt, hoe groter de hefboomwerking, hoe scherper het bit. Dit kaakstuk biedt de ruiter meer controle over het paard dan een standaard kaakstuk. De kimblehook is niet geschikt voor de onervaren ruiter.

De Inno Sense Medium Port wordt gemaakt van elastisch kunststof, iets harder dan Inno Sense Flexi Soft. De tongboog zorgt voor meer tongvrijheid waardoor er geen druk op de tong komt maar verdeeld wordt over de lagen. Dit maakt het bit ideaal voor paarden met een gevoelige tong of paarden die de tong uitsteken. De Inno Sense medium port is licht buigzaam.

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een Inno Sense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit snel aan.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)164867
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.