TRUST INNO SENSE BABY WEYMOUTH NON FIXED PORT MEDIUM

€ 159,00 | € 144,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust inno sense baby weymouth non fixed port medium

Baby pomp dressuurstang medium tongboog

Een baby dressuur-pompstang wordt samen met een onderlegtrens gebruikt, de zogenaamde stang en trens. Deze combinatie wordt gebruikt in de hogere dressuur klassen. Door de pompfunctie zit er meer beweging in het bit. Het paard kan naar behoefte het bit iets oplichten om de druk op de tong te verminderen. De dressuurstang is een kaakstuk met hefboomwerking. Hoe langer de scharen hoe scherper de inwerking. De baby pomp-dressuurstang heeft korte scharen en heeft daarom een mildere inwerking dan de normale pomp-dressuurstang. Voor een stang en trens combinatie is een speciaal stang en trens hoofdstel vereist of een extra bakstuk. Daarnaast moet dit kaakstuk altijd gecombineerd worden met een kinketting om te voorkomen dat het bit doorslaat. Dit bit is niet geschikt voor de onervaren ruiter.

De Inno Sense Medium Port wordt gemaakt van elastisch kunststof, iets harder dan Inno Sense Flexi Soft. De tongboog zorgt voor meer tongvrijheid waardoor er geen druk op de tong komt maar verdeeld wordt over de lagen. Dit maakt het bit ideaal voor paarden met een gevoelige tong of paarden die de tong uitsteken. De Inno Sense medium port is licht buigzaam.

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een Inno Sense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit snel aan.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)183964
Prijs (excl. btw)€ 119,79
Prijs (incl. btw)€ 144,95
BTW€ 25,16
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.