TRUST INNO SENSE BABY WEYMOUTH FLEXI SOFT


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust Inno Sense Baby Weymouth Flexi Soft

Dressuurstang Korte Scharen

Een dressuurstang wordt samen met een onderlegtrens gebruikt, de zogenaamde stang en trens. Deze combinatie wordt gebruikt in de hogere dressuur klassen. De dressuurstang is een kaakstuk met hefboomwerking. 
Hoe langer de scharen hoe scherper de inwerking. Deze baby dressuurstang heeft korte scharen en heeft daarom een mildere inwerking dan de normale dressuurstang. 
Voor een stang en trens combinatie is een speciaal stang en trens hoofdstel vereist of een extra bakstuk. Daarnaast moet dit kaakstuk altijd gecombineerd worden met een kinketting om te voorkomen dat het bit doorslaat. Dit bit is niet geschikt voor de onervaren ruiter.

De Inno Sense Flexi Soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn zeer flexibel wat het bit erg vriendelijke maakt. Ondanks de flexibiliteit is een Inno Sense Flexi Soft bit heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal.

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een Inno Sense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit snel aan. De Inno Sense flexi soft is minder geschikt voor zeer sterke paarden.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196258
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.