Trust Bustrens Sweet Iron Dubbelgebroken 12mm


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Trust Bustrens Sweet Iron Dubbelgebroken 12mmDe bustrens is een standaard kaakstuk. De ringen kunnen niet los bewegenwaardoor de hulp directer doorkomt en het bit relatief stil ligt in de mond.Daarnaast voorkomt het bit dat de lippen ingeklemd kunnen raken waardoorbitringen bij dit kaakstuk niet nodig zijn.
Het dubbelgebroken bit heeft twee scharnierpunten, is meer naar de mond gevormd en ligt wat losser in de mond. Dit bit werkt in op de tong, de lagen en de mondhoeken. Let op bij smalle onderkaken, de scharnierpunten kunnen dan op de lagen drukken wat wondjes kan veroorzaken. Vergeleken met een enkelgebroken bit werkt dit bit meer in op de tong. Een dubbelgebroken mondstuk is een standaard mondstuk.
De Sweet Iron bitten zijn gemaakt van staal en hebben een herkenbare blauwe kleur. Sweet Iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speeksel aanmaak van het paard stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de blauwekleur van de TRUST-bitten in bruingrijs.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196609
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.