Trust Baucher Inno Sense Flexi Soft Ongebroken 15mm

€ 144,95 | € 131,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Het baucher kaakstuk is een bustrens variant waar bovenop de ringen kleinere ringen zijn bevestigd. Aan de bovenste ringen wordt het bakstuk bevestigd en aan de bustrens de teugels. Hiermee heeft het bit een lichte hefboomwerking. De hanging cheek wordt veel gebruikt door ponyruiters in de hogere klasse maar kan ook gebruikt worden om de stap van een gewone trens naar stang en trens te versoepelen.

De Inno Sense Flexi Soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn zeer flexibel wat het bit erg vriendelijke maakt. Ondanks de flexibiliteit is een Inno Sense Flexi Soft bit heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal.

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een Inno Sense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit snel aan.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)203466
Prijs (excl. btw)€ 108,26
Prijs (incl. btw)€ 131,00
BTW€ 22,74
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk TRUST
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.