STUBBEN VIRGINIA TRUE NATURE

€ 2.690,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

STUBBEN VIRGINIA TRUE NATURE DRESSUURZADEL   NEW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VELE GELOVEN DAT DUURZAME LEERSOORTEN IETS VOOR DE TOEKOMST WAS, MAAR IN FEITEN LIGT HET NU IN UW HANDEN.

Het Virginia  zadel is gemaakt van volnerfleer. De toegebrachte looistof, gemaakt van olijfbladeren, representeert de luxe van een ecologische duurzame levensstijl. De geur doet denken aan een mediterrane nazomer middag. Olijfleer True Nature zijn niet zomaar woorden, maar uw en onze eis.

AL MEER DAN 120 JAAR GEBRUIKEN WIJ ZADELLEER GEMAAKT VAN NATUURLIJKE PLANTAARDIGE LOOISTOFFEN.

Neem verantwoordelijkheid voor de natuur, voor uw kinderen en voor onze gezamenlijke toekomst. De recent ontwikkelde wet-green® OBE looistof wordt gewonnen uit de bladeren van de olijfboom door het gebruik van een methode overeenkomstig met het zetten van thee. De olijfbladeren die gebruikt worden in de productie van wet-green® OBE komen alleen van de planten die voldoen aan de strenge eisen van de voedselindustrie. In Europa wordt er elk jaar ongeveer 12.000.000 ton olijven geoogst waarvan ongeveer 10% bestaat uit bladeren. De meeste olijvenproducenten zien deze bladeren als restafval en verbranden het. Wet-green® gebruikt dit zogenaamde ‘restafval’ voor de plantaardige actieve ingrediënten. Het relatief klein aantal transportkilometers binnen de EU samen met het verminderen van het restafval in de olijfproductie resulteert in een kleinere carbon footprint en is dus beter voor het milieu. 

Het Virginia True Nature zadel word gemaakt van speciaal lux leder, met een smalle zit. Een corigerend singelsysteem. Extra ruimte is gemaakt in het kanaal voor meer vrijheid van het wervelkanaal. De Virginia True Nature is uitgevoerd met een speciale zachte zit zonder naad op het zitvlak.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)166239
Prijs (excl. btw)€ 2.223,14
Prijs (incl. btw)€ 2.690,00
BTW€ 466,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk STUBBEN
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.