STUBBEN EUPHORIA

€ 3.260,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

De Euphoria is het resultaat van uitgebreide testen en veelvuldig overleg met vooraanstaande rijders in de dressuur wereld. De extra diepe zit en de integratie van de nieuwe "Free Move" technologie wordt gecombineerd met onze gepatenteerde NT  boom. De smalle vorm, die bijzonder wordt gewaardeerd door vrouwelijke rijders, samen met onze speciale vulling, zorgen voor een zeer zachte en zeer comfortabele zit.

Het "Maxi Fit" wol-pad zorgt voor een groot contactoppervlak op de paardenrug, en tegelijkertijd geeft het veel vrijheid bij de ruggegraat van het paard. Waar de schouderspieren zich bevinden zijn de kussens wat uitgesneden, waardoor een optimale bewegingsvrijheid en lengte van pas kan worden verkregen. De speciale V blokken zorgen voor een ideale verdeling van de druk wanneer het zadel is aangesingeld.

Goede been positie wordt gewaarborgd door de hoge anatomische schoft en de kniewrongen die opgevuld zijn met super zacht leer. De stijgbeugelriem-lussen worden discreet bezet met zwarte Swarovski kristallen, deze maken de Euphoria een bijzonder elegante verschijning. Diverse kleuren kristallen zijn beschikbaar om het zadel te personaliseren.

Opties: De Luxe leer, Biomex zitting technologie

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)156017
Prijs (excl. btw)€ 2.694,21
Prijs (incl. btw)€ 3.260,00
BTW€ 565,79
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk STUBBEN
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.