Stubben Centurion II

€ 4.950,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

De Centurion II luidt een nieuw tijdperk van monoflapzadels in:

Bij conventionele monoflap-zadels, zoals bij het voorgangermodel Centurion I, is het niet mogelijk om de buitenste blokken individueel aan de berijder aan te passen. Dit probleem bestaat niet meer. De volledig opnieuw ontworpen blokken kunnen in slechts een paar eenvoudige stappen worden aangepast aan de gewenste positie van de berijder. De blokken zijn zeer eenvoudig aan te passen aan verschillende personen, zelfs met de berijder in het zadel.

De clou:

Noch de optiek, noch de stabiliteit worden negatief beïnvloed. Klassieke dressuur is perfect te combineren met het moderne dressuurpaardtype. De Centurion II biedt je voldoende ruimte om je eigen zwaartepunt te vinden en ondersteunt je evenzeer wanneer je paard grote, vegende bewegingen maakt.

Sluiten Contact geherdefinieerd:

Dicht bij je paard zijn is opnieuw gedefinieerd in dit zadel. Door de brede zit in het gebied van de zitbeenknobbels en de diepe zit voel je de beweging van je paard en heb je de kans om precies hulpmiddelen te geven. De monoflap vormt zich tijdens het vastmaken rond de ribbenkast en versterkt bovendien het nauwe contact met je paard. Een extra versteviging onder de slokdarmplaat voorkomt drukpunten en verbetert de gewichtsverdeling van de berijder. Het brede contactoppervlak biedt het paard ook een hoog comfort en met behulp van veel verschillende paneelsneden, boomaanpassingen en nog veel meer kan voor bijna elk paard een oplossing op maat worden gevonden. De Centurion II biedt veel configuratiemogelijkheden, zowel qua pasvorm als qua ontwerp.

 

 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198781
Prijs (excl. btw)€ 4.090,91
Prijs (incl. btw)€ 4.950,00
BTW€ 859,09
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk STUBBEN
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.