SPRENGER 40344 BUSTRENS NOVOCONTACT SENSOGAN

€ 161,95 | € 145,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Enkelgebroken bustrens met het NovoContact mondstuk. Door de ergonomische, ovale vorm van het mondstuk ligt dit bit zeer goed in de mond. Het bit kantelt naar voren bij teugeldruk, waardoor de druk in de mond verdeeld wordt over de gehele tong en een zachtere inwerking wordt verkregen. Hierdoor wordt het paard gestimuleerd om het bit aan te nemen en aan de teugel te blijven. Het bit heeft een zachte inwerking en is geschikt voor paarden die het bit niet durven aannemen en voor paarden die moeizaam contact maken met de hand. De dikte van het bit is 16 mm. Verkrijgbaar met Sensogan mondstuk en ringen van roestvrijstaal (bicolor). (40-344-...-78)

Sensogan
Sensogan is samengesteld uit 75% koper, 13% mangaan en 12% zink. Door deze samenstelling oxideert het materiaal gedoseerd. Door de oxidatie ontstaat een aangename smaak, waardoor het paard het bit eerder aanneemt en ontspant. Daarnaast stimuleert het de speekselvorming, is het behulpzaam bij de preventie van spiergevoeligheden en helpt het bij het opbouwen van de spieren. Sensogan helpt bij het reduceren van stress en heeft als bijkomend voordeel dat het minder snel verkleurd en daardoor onderhoudsvriendelijk is.

Sensogan bitten zijn herkenbaar door de zwarte cirkels op de kopse kant. In één van deze cirkels bevindt zich een pijltje. Dit pijltje dient aan de linkerzijde van de paardenmond naar voren te wijzen

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)159680
Prijs (excl. btw)€ 120,62
Prijs (incl. btw)€ 145,95
BTW€ 25,33
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk SPRENGER
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.