0

€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Het Gareel ruitersport

Het Gareel

De betere ruitersport speciaalzaak

Sponsor-ruiters van Het Gareel ruitersport

Update: 3-11-2017

De eerste Muntenactie is afgelopen! SPANNEND! En we hebben WINNAARS!

Gefeliciteerd Dhr of Mevr. Dibbits (met bonnummer: 33104) u heeft een nieuwe paardrijbroek van Montar, model: High Waist t.w.v. € 139,00 gewonnen!

En onze sponsorruiter Michelle Vacquier feliciteren wij als de amazone met de meest ingeleverde munten, jij wint een paar gloednieuwe Ariat VX schoenen t.w.v. € 249,95

Update: 28-07-2017

Win gave prijzen door uw favoriete amazone te steunen!

Hoe werkt het?

Iedere sponsoramazone heeft speciale munten ontvangen. Maartje van Riel gele munten, Michelle Vacquier zwarte munten en Anne & Lotte Meulendijks gouden munten.

Iedere amazone kan haar sponsorpakket uitbreiden met mooie producten, tevens maakt u dan ook kans op mooie prijzen!

Tegen inlevering van een munt, bij een aankoop in onze winkel, en -/ of bij vermelding van een van de, hierboven genoemde, namen bij een internetbestelling, telt uw aankoopbedrag mee. Aan het einde van een kwartaal wordt gekeken welke amazone het hoogste bedrag achter haar naam heeft staan en deze amazone verdiend daar een mooie prijs voor. Tevens wordt er onder de klanten ook een prijs verloot.

De eerste periode start nu en loopt tot en met dinsdag 31 oktober, hierna maken we z.s.m. de prijswinnaars bekend en laten u weten wat het volgende kwartaal de prijzen zijn.

De prijs die deze eerste periode gewonnen kan worden door onze amazones is een paar Ariat VX schoenen t.w.v. € 249,95 En onder de klanten verloten we een nieuwe paardrijbroek van Montar, model: High Waist t.w.v. € 139,00!

Maartje van Riel     Michelle Vacquier     Anne & Lotte Meulendijks

Update: 8 juli 2017

Daar zijn ze dan! Onze nieuwe sponsorruiters!

Maartje van Riel - Eventing ,  Anne & Lotte Meulendijks - dressuur  en Michelle Vacquier - dressuur.

nieuwe sponsorruiters

Het Gareel sponsort Bart Bax en Lars op 't Hoog al geruime tijd. Bart heeft zijn sporen verdiend in de dressuursport en is nog steeds een bekend gezicht op het  wedstrijdterrein. Bart runt samen met zijn vrouw Ilona een dressuurstal.  Lars is een jonge ruiter die zijn eigen stal runt en zeer verdienstelijk als stalruiter bij Academy Bartels rijd. Ook Lars is een fanatieke dressuurruiter die we regelmatig op wedstrijden tegen komen.

 

Bart en Ilona Bax

Al sinds enige tijd is er een samenwerking tussen Stal Bax-Goris enerzijds en Het Gareel anderzijds. Ondanks het feit dat Ilona en Bart een 5 sterren bedrijf hebben wat zeer profesioneel werkt, nemen beide toch de tijd om de naam van Het Gareel te promoten thuis en op de wedstrijden.

   Bart Bax Het Gareel Bart Bax Het Gareel  

Benieuwd wat Bart en Ilona van onze nieuwe website vinden? Dat leest u hier, op hun eigen website!


 

Lars op 't Hoog

 

Lars op 't Hoog het Gareel Lars op 't Hoog het Gareel Lars op 't Hoog het Gareel

Sinds 1 december 2009 sponsort Het Gareel, naast Bart en Ilona Bax, ook het aanstormend talent Lars op 't Hoog. Deze jonge dressuurruiter is sinds een paar jaar steeds meer naam aan het maken binnen de national dressuurtop en runt daarnaast ook een eigen handelstal met verschillende wedstrijdpaarden.

Meer informatie over Lars kunt u vinden op zijn website

Het Gareel hoes en dekje  Prestige X-Optimax  Lars op 't Hoog  jas Het Gareel

31-1-2017 Lars heeft vandaag zijn nieuwe outfit in ontvangst genomen, zadeldekje en hoes van Het Gareel + een Prestige X-Optimax dressuurzadel + jas met ons logo.