PIKEUR ABUS AIRLUXE CHROME HELM GROTE KLEP

€ 449,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Pikeur Abus AirLuxe Chrome Helm

Grote Klep

Het AirLuxe-Systeem combineert moderne technologieën en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen zonder de mode-eisen van moderne rijders op te offeren.
ABUS Pikeur richt zich op verschillende materialen en productieprocessen in ontwikkeling en productie. Het resultaat is een lichtgewicht, goed geventileerde helm met een hoogwaardige uitstraling.Het innovatieve ventilatieconcept belooft een optimale luchtcirculatie met intelligente luchtkanalen en 17 ventilatieopeningen. Het hoofd is merkbaar geacclimatiseerd, wat resulteert in een comfortabel draagklimaat.

De helm scoort ook met een verstelsysteem genaamd "Zoom Air". Het originele ontwerp maakt een nauwkeurige aanpassing aan de individuele hoofdvorm mogelijk en is in hoogte verstelbaar. 
De uitsparing voor de vlecht voorkomt oncomfortabele druk onder de helm. Ook de lengte van de kinband van soepel kunstleer is verstelbaar. Het perfecte samenspel voor een veilige pasvorm.

Het design maakt het verschil: de AirLuxe CHROME scoort met zijn discrete glamoureuze uiterlijk. Het glanzende oppervlak is omgeven door stijlvolle chromen bronselementen. Voorzien van een lang vizier.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198928
Prijs (excl. btw)€ 371,86
Prijs (incl. btw)€ 449,95
BTW€ 78,09
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk PIKEUR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.