NAF LAMINAZE 375 GR

€ 31,50 incl. btw

2-7 werkdagenSchrijf een beoordeling

Hoefbevangenheid

Hoefbevangenheid of laminitis is een bijzonder gevoelige en complexe aandoening van de hoef, waarbij de intensieve lamellaire hechting tussen het hoefbeen en de hoornwand beschadigd raakt. Door tractie van de buigpees aan de achterkant van het hoefbeen kan deze gaan kantelen en zelfs met de punt ervan door de hoefzool heen getrokken worden. Een hoefbevangen paard probeert de gevoeligheid te verminderen door z'n gewicht vooral op de achterhand te dragen, dit geeft een heel typisch uitzicht. Hoefbevangenheid kan o.a. ontstaan door onevenwichtige voeding, problemen met de placenta na het veulenen en de ziekte van Cushing (PPID). Wanneer een paard een been overbelast, bijvoorbeeld door een blessure aan een ander been, kan er ook hoefbevangenheid ontstaan.

NAF Laminaze

Wanneer uw paard of pony gevoelig is voor hoefbevangenheid (laminitis) kunt u hem Laminaze van NAF geven. Dit aanvullend diervoeder is een combinatie van antioxidanten, zwavel en voedingsstoffen die de hoef ondersteunen. Daarnaast draagt Laminaze bij aan de darmgezondheid van uw paard of pony. Dit diervoeder kan als onderdeel van een vezelrijk en energiearm dieet gegeven worden.

Dosering

Hoge dosering (7 - 10 dagen): 50 - 75 gram per dag, ofwel 2 tot 3 schepjes per dag.

Onderhoudsdosering: 25 - 50 gram per dag, ofwel 1 of 2 schepjes per dag.

NAF Laminaze kan blijvend gegeven worden.

Verpakking

NAF Laminaze is verkrijgbaar in een verpakking van 375, 750, 1500 en 3000 gram.

Samenstelling

Methyl Sulfonyl Methaan (MSM), mint, tarwe eiwit, gember, biergist, magnesiumoxide, koolzaadolie, plantaardige koolstof, sinaasappelschil (rijp), oligo-fructose (gedroogd), calcium carbonaat, saccharomyces cerevisiae extract, omicha bessen, rozenbottel schelpen, paardenbloem bladeren, mariadistel zaden, kurkuma, wortel (gedroogd), chlorella (gedroogd), ginkgo bladeren, rozemarijn, zoethout, artisjok bladeren, zinksulfaat, vitamine E, boswellia serrata extract, bentoniet, saccharomyces cerevisiae, natrium.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)173434
Prijs (excl. btw)€ 28,90
Prijs (incl. btw)€ 31,50
BTW€ 2,60
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk NAF
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.