NAF LAMINAZE 1,5KG

€ 89,95 incl. btw

Schrijf een beoordeling

Juiste voeding en een gedisciplineerde verzorging zijn van vitaal belang als uw paard of pony gevoelig is voor laminitis, maar zijn niet altijd genoeg. Laminaze is een unieke mix van natuurlijke antioxidanten, gecombineerd met een optimale darmondersteuning door middel van biologische zwavel en gerichte voedingsstoffen. Dit in een smakelijke formule om de hoefgezondheid te behouden en dieet en levensstijl te verbeteren. Steeds horen we de term 'Insulineresistentie' of 'IR' met betrekking tot laminitis, gekenmerkt door symptomen zoals een gezwollen nek of vetkussentjes rond de staart of het hoofd. De ‘IR' kan genetisch bepaald zijn, of een zwaar paard kan ‘IR' ontwikkelen. Hoe dan ook, het advies is hetzelfde: lichaamsbeweging, goede hoefsmid en de juiste voeding. Uit onderzoek is gebleken dat stofwisselingsverstoring, zichtbaar als een hoefaandoening, waarschijnlijk wordt veroorzaakt door darmverstoringen. Gebruik van prebiotica (FOS & MOS) en levende probiotica wordt aanbevolen voor het bevorderen van een stabiel en gezond darmmilieu. Natuurlijke antioxidanten ondersteunen de afdrijving van overtollige gifstoffen uit de lamellen. Wanneer er overtollig vet wordt waargenomen, is het gebruik van natuurlijk magnesium aan te raden. Natuurlijke zwavel (MSM) wordt aanbevolen voor het bevorderen van een gezonde hoefgroei en sterke zwavelbindingen binnen de lamellen. Laminaze bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor ondersteuning van een paard of pony met ‘IR'. Het dient gedurende de risicoperiode, als onderdeel van een vezelrijk en energiearm dieet, te worden gevoerd. Voorkomen moet worden dat er niet-structurele koolhydraten (NSC), aanwezig in weelderig, vers gras en energierijk krachtvoer, worden gevoerd.

Samenstelling: o.a Methyl sulfonyl methaan (MSM), Mint, Tarwe-eiwit, Gember, Biergist, Magnesiumoxide, Koolzaadolie, Wortel (gedroogd), Plantaardige koolstof, Oligo-fructose (gedroogd), Saccharomyces cerevisiae extract, Calcium Carbonaat, Omicha bessen, Rozenbottel schelpen, Kurkuma, Rozemarijn, Mariadistel zaden, Paardenbloem bladeren, Ginkgo bladeren, Paddestoel (gedroogt), Chlorella (gedroogd), Zoethout, Artisjok bladeren.

Gebruiksaanwijzing: Bij gevoelige Paarden voor aanvang van de groei van het voorjaarsgras beginnen. Kan indien nodig het hele jaar door gevoerd worden

Paarden & Pony's: Hoge dosering (7-10 dagen)50-75g per dag /2-3schepjes per dag

Onderhoudsdosis25-50 gram per dag / 1-2 schepjes per dag.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)185238
Prijs (excl. btw)€ 82,52
Prijs (incl. btw)€ 89,95
BTW€ 7,43
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk NAF
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.