NAF D-TOX 500GR

€ 42,95 incl. btw

2-7 werkdagenSchrijf een beoordeling

D-tox bevat een zeer grote variëteit krachtige extracten van kruiden en planten die het lichaam helpen bij de afvoer van afvalstoffen. Met D-Tox biedt u uw paard tientallen natuurlijke bioflavonoïden, stoffen die zijn soortgenoten in de vrije natuur naar behoefte op kunnen nemen.

D-Tox kan bij een verminderde weerstand, een acute blessure of tijdens dagen van topinspanning als kuur van 15 dagen worden bijgevoerd, maar kan ook gerust langdurig aan ieder rantsoen worden toegevoegd.

Anti-oxidanten helpen bij de afvoer van afvalstoffen. Afvalstoffen komen in het lichaam door opname van buitenaf, zoals met het voer en tijdens het grazen, maar ook van binnenuit, door de lichaamseigen stofwisseling. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan melkzuur dat vrijkomt tijdens de spierstofwisseling, de stoffen die aangemaakt worden als gevolg van stress en overbelasting of een blessure (zogenaamde vrije radicalen) en andere ongewenste stoffen. Hoe beter en sneller deze stoffen onschadelijk gemaakt worden, hoe minder schade ze aan kunnen richten. Anti-oxidanten helpen het lichaam bij de afvoer van schadelijke stoffen en beschermen tevens gezonde lichaamscellen.

In natuurlijke omstandigheden heeft het lichaam de beschikking over voldoende anti-oxidanten. Door de huidige leefomstandigheden en zaken zoals lucht- en bodemvervuiling, is de behoefte aan vrije radicalen in het lichaam hoger dan bij een paard in de vrije natuur. En dat geldt helemaal voor paarden die onder stressvolle omstandigheden leven. Met extra anti-oxidanten in het voer kunt u het lichaam helpen om negatieve afbraakprocessen te stoppen en zo chronische verschijnselen te voorkomen. 
 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)180162
Prijs (excl. btw)€ 39,40
Prijs (incl. btw)€ 42,95
BTW€ 3,55
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk NAF
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.