SECTOLIN MOCCARE 250 ML

€ 14,95 incl. btw

Schrijf een beoordeling

Moccare (mok zalf)

Ter verzorging van een ruwe en schrale huid van paardenbenen met name in de kootholten en op het pijpbeen. Stimuleert een optimale huidvochtbalans. Verzacht verdikte huidlagen. Beschermt tegen uitdroging en korstvorming.

Samenstelling: Aqua, Glycine Soja Oil, Lanolin, Sesamum Indicum Seed Oil, Cetearyl
Alcohol, Cetyl Palmitate, Ceteareth-25, Cera Alba, Ceteareth-6, Chlorhexidine
digluconate, Stearyl Alcohol, Methyl Salicylate, BHT

Handleiding: Wijze van gebruik: De horizontale plooivorming van de huid in de kootholten van paardenbenen houdt gemakkelijk vuil vast. Bij eventuele dikke korstvorming en sterke vervuiling, tengevolge van stalstrooisel of zandgrond, is het raadzaam om de te verzorgen plekken met een zachte doek voorzichtig schoon te vegen
alvorens de zalf op te brengen. De te verzorgen huiddelen gedurende minimaal 4 tot 5 dagen enkele malen per dag ruimschoots insmeren. De verschillende componenten zijn zorgvuldig uitgekozen en moeten de kans op een overgevoeligheidsreactie tot een minimum beperken. Indien eventuele overgevoeligheid optreedt moet het gebruik van deze zalf worden gestaakt.
Alleen uitwendig gebruiken. Verpakking na gebruik steeds goed gesloten houden. Pas op met ogen en slijmvliezen: bevat Formaldehyde.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)13745
Prijs (excl. btw)€ 12,36
Prijs (incl. btw)€ 14,95
BTW€ 2,59
Beschikbaarheid op voorraad
Merk SECTOLIN
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.