0

€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Het Gareel ruitersport

Het Gareel

De betere ruitersport speciaalzaak

Medewerkers

Rudolph Verstegen

Inmiddels mag ik mijzelf wel een van de oude rotten van het vak noemen. Ik ben in 1982 begonnen met Het Gareel met als doel het bezoeken van manegebedrijven en stallen.. Na jaren zelf te hebben gereden en op verschillende stallen gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kocht een kleine vrachtwagen welke ik inrichtte als rijdende winkel. Hiermee bezocht ik stallen, maneges en winkels en werd hun leverancier voor alles voor op of rond de paarden. De vrachtwagen werd in de loop der jaren steeds groter en de voorraad groeide mee. In 1994 verhuisden wij naar ons eerste pand in Schijndel waar wij een showroom en magazijn hadden. Dit werd na enkele jaren weer te klein en verhuisden wij naar onze huidige lokatie. Door al deze jaren niet alleen de leverancier te zijn van ruitersportartikelen maar ook als verkoper en zadelpasser te hebben gewerkt, heb ik wel alle soorten paarden gezien. Deze ervaring van ruim 30 jaar steunt mij elke keer weer als ik een zadel pas op het paard.

Ik vind het een GEWELDIG vak.

Rudolph Verstegen Het Gareel

Audrey Verstegen

Sinds 1994 full-time werkzaam bij Het Gareel, maar ben al betrokken bij Het Gareel vanaf de start in 1982.  Ik heb zelf gereden tot mijn 28e. Door mijn werk ben ik nog steeds nauw betrokken met het paarden wereldje. Ik werk iedere dag nog met heel veel plezier.

Audrey Verstegen het Gareel

Michelle Verstegen

Sinds 1 juli 2015 ben ik full-time werkzaam bij Het Gareel. Ik heb hiervoor 5 jaar als kapster gewerkt bij Excelance Haarmode. Ik ben opgegroeid in en met de winkel van Het Gareel. In de vakanties heb ik altijd graag meegeholpen. En nu full-time werkzaam. Ik wil nog veel leren en heb er zin in !

Michelle Verstegen Het Gareel

Marianne van Sleeuwen

Ik woon in Oss en werk al 20 jaar bij Het Gareel. Je kunt dus wel zeggen dat ik ingeburgerd ben. Ik werk nog altijd met veel plezier bij Het Gareel. Met mijn dochter Kim ga ik altijd nog heel graag mee op concours. Zelf heb ik vroeger gereden tot mijn 21e.

Marianne van Sleeuwen Het Gareel    Marianne van Sleeuwen Het Gareel

Wendy de Bekker

Al sinds November 2009 werkzaam bij het Gareel met een kleine onderbreking van het jaar 2014, nu weer terug op de vertrouwde werkvloer voor 3 dagen per week. De rest van de werkweek vul ik in met het bedrijf Strovan Strokorrels, dit bedrijf houd zich bezig met het verkopen van bodembedekking voor Tuin en Dier.

Mijn passie voor paarden en paardensport is al op jonge leeftijd ontstaan. Het werken bij Het Gareel is voor mij de perfecte combinatie tussen de paardensport, paardenspullen en paardenmensen.

Meer informatie over Strovan Strokorrels vind je op onze website http://www.strokorrels.nl

Wendy de Bekker Het Gareel     Wendy de Bekker Het Gareel

Floor Barneveld

In 2015 ben ik bij Het Gareel begonnen.

Ik rijd sinds mijn 12de paard en heb veel wedstrijden gereden.

Momenteel train ik nog paarden tot het hoogste niveau en geef ik les.

Ik heb het erg naar mijn zin bij Het Gareel en help u graag als u komt winkelen.

Floor Barneveld Het Gareel

Anjo Blom

Sinds 1 april 2016 werkzaam bij Het Gareel. Ik rijd al paard vanaf dat ik kon lopen. Ik ben graag bezig met de ontwikkeling rondom de paardensport. 

In 2014 heb ik mijn diploma MSFC (Master Saddle Fitting Course) gehaald. Het Gareel geeft mij de mogelijk om verder te groeien en te leren ! 


Anjo Blom    Anjo Blom

Iris van Rooij

Werkzaam achter de schermen bij Het Gareel aan de website.

Al sinds ik 18 was, werkte ik op stallen, heb zelf gereden en heb hengsten voor de keuring opgeleid, waaronder Rousseau en Rhodium, op de stal van Nicolette van Leeuwen. Zelf heb ik vroeger een Ruitersport winkel gehad en was Het Gareel mijn groothandel. 

Als hobby rijd ik met een grote vip-touringcar en maak ik schilderijen en muurschilderingen, voornamelijk van paarden.

Ik heb altijd veel interesse gehad in het maken van websites en alles wat daarbij komt kijken, ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Daarom ben ik heel blij dat ik hier nu mijn werk van heb kunnen maken.

Ik zit helemaal op mijn plek bij Het Gareel en hoop een mooie website te kunnen maken voor jullie.

Iris van Rooij Het Gareel     Iris van Rooij Het Gareel