KEP Italia Rijhelm Cromo 2.0 Polo Diamond Pink Swarovski


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kep Italia Cromo 2.0 Polo Diamond Pink

Prachtige Kep italia cromo 2.0 met grote klep.
Deze helm full metal diamond pink schaal met prachtig crystal swarovski frame.Het CROMO 2.0 model is de revolutie van de Kep italia Cromo helm. 
CROMO 2.0 geeft de ruiter toegang totverdere onafhankelijke aanpassingsmogelijkheden, zelfs na aankoop. Een innovatief mechanisch vergrendelingssysteem stelt de ruiter in staatomzowel de voorste en achterste inzetstukken en het vizier te vervangeninslechts een paar eenvoudige stappen. De buitenschaal is zowel lichtgewicht als resistent.

Het KEP AIR CONTROL SYSTEM is uitgebreid met extra ventilatiesleuvenaan de achterkant, voor een beter ademend vermogen en een betere internetemperatuurregeling. De echt lederen kinband behoudt de vijf bevestigingspunten voor een stabielere pasvorm.Denieuwe liner, met verbeterd comfort en ademend vermogen, is van zacht materiaalgemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Deze kan worden verwijderd en met de hand of in de machine worden gewassenop30°. 

CROMO 2.0 is uitgerust met een geïntegreerde microchip, waarop ude gezondheidsgegevens van de rijder kunt uploaden met behulp van de KEP App.In geval van nood kan dit helpen bij het sneller verlenen van eerste hulp.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198774
Merk KEP ITALIA
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.