KEP Italia Rijhelm Cromo 2.0 Matt

€ 480,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kep Italia Cromo 2.0 Matt

Het CROMO 2.0 model is deevolutie van de Kep italia Cromo helm. 
CROMO2.0 geeft de ruiter toegang tot verdere onafhankelijkeaanpassingsmogelijkheden, zelfs na aankoop. Een innovatief mechanisch vergrendelingssysteem stelt de ruiter in staat omzowel de voorste en achterste inzetstukken en het vizier te vervangen inslechts een paar eenvoudige stappen. De buitenschaal is zowel lichtgewicht als resistent.

Het KEP AIR CONTROL SYSTEM is uitgebreid met extraventilatiesleuven aan de achterkant, voor een beter ademend vermogen en eenbetere interne temperatuurregeling. De echt lederen kinband behoudt de vijf bevestigingspunten voor een stabielerepasvorm.
 
De nieuwe liner, met verbeterdcomfort en ademend vermogen, is van zacht materiaal gemaakt vanmilieuvriendelijke grondstoffen. Deze kan worden verwijderd en met de hand of in de machine worden gewassen op30°. 

CROMO 2.0 is uitgerust met een geïntegreerde microchip, waarop u de gezondheidsgegevensvan de rijder kunt uploaden met behulp van de KEPApp.In geval van nood kan dit helpen bij het sneller verlenen van eerste hulp.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196592
Prijs (excl. btw)€ 396,69
Prijs (incl. btw)€ 480,00
BTW€ 83,31
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KEP ITALIA
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.