KEP ITALIA CROMO 2.0 POLO DIAMOND PINK SWAROVSKI


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kep Italia Cromo 2.0 Polo Diamond Pink

Swarovski Frame

Prachtige Kep italia cromo 2.0 met grote klep.
Deze helm full metal diamond pink schaal met prachtig crystal swarovski frame.Het CROMO 2.0 model is de revolutie van de Kep italia Cromo helm. 
CROMO 2.0 geeft de ruiter toegang tot verdere onafhankelijke aanpassingsmogelijkheden, zelfs na aankoop. Een innovatief mechanisch vergrendelingssysteem stelt de ruiter in staat omzowel de voorste en achterste inzetstukken en het vizier te vervangen inslechts een paar eenvoudige stappen. De buitenschaal is zowel lichtgewicht als resistent.

Het KEP AIR CONTROL SYSTEM is uitgebreid met extra ventilatiesleuven aan de achterkant, voor een beter ademend vermogen en een betere interne temperatuurregeling. De echt lederen kinband behoudt de vijf bevestigingspunten voor een stabielere pasvorm.De nieuwe liner, met verbeterd comfort en ademend vermogen, is van zacht materiaal gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Deze kan worden verwijderd en met de hand of in de machine worden gewassen op30°. 

CROMO 2.0 is uitgerust met een geïntegreerde microchip, waarop u de gezondheidsgegevens van de rijder kunt uploaden met behulp van de KEP App.In geval van nood kan dit helpen bij het sneller verlenen van eerste hulp.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)198774
Merk KEP ITALIA
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.