KEP Italia Rijhelm Cromo 2.0 Polo Semi-Matt Taupe Leder

€ 870,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

KEP Italia Rijhelm Cromo 2.0 Limited Edition Polo.

Deze KEP Italia Veiligheidshelm heeft een taupe leder voor inzet en taup lederen kinband.Golden grey frame en grill. En rose gouden subgrill.

Het CROMO2.0 model is de evolutie van de Kep italia Cromo helm. CROMO 2.0geeft de ruiter toegang tot onafhankelijke aanpassings mogelijkheden, zelfs naaankoop. Een innovatief mechanischvergrendelingssysteem stelt de ruiter in staat om zowel de voorste en achtersteinzetstukken en het vizier te vervangen in slechts een paar eenvoudige stappen. De buiten schaal is zowel lichtgewicht alsresistent.

Het KEPAIR CONTROLSYSTEM is uitgebreid met extra ventilatie sleuven aan de achterkant,voor een beter ademend vermogen en een betere interne temperatuur regeling. De echt lederen kinband behoudt de vijf bevestigingspunten voor een stabielerepasvorm. De nieuwe liner, met verbeterd comfort enademend vermogen, is van zacht materiaal gemaakt van milieuvriendelijkegrondstoffen. 
Deze kan worden verwijderd en met de handof inde machine worden gewassen op 30°. 

CROMO 2.0is uitgerustmet een geïntegreerde microchip, waarop u de gezondheids gegevensvan de rijder kunt uploaden met behulp van de KEP App.In geval van nood kan dit helpen bij het sneller verlenen van eerste hulp.

De helm wordt geleverd inclusief voering en captas. 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)194781
Prijs (excl. btw)€ 719,01
Prijs (incl. btw)€ 870,00
BTW€ 150,99
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KEP ITALIA
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.