Kentucky Kick Pad

€ 159,95 incl. btw

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


Schrijf een beoordeling

Kentucky Kick Pad 1m x 1.2 m 

Omdat Kentucky Horsewear elke dag streeft naar een volledige bescherming voor het paard, heeft Kentucky een eigen verplaatsbare kick pad ontwikkeld. Veel eigenaren, ruiters en grooms maken gebruik van zware, dure rubberen matten om het gestamp van hun paarden in de stal of tijdens het transport op te vangen. Bij Kentucky Horsewear gingen ze op zoek naar een betaalbaar, gebruiksvriendelijk alternatief en zo ontwikkelde Kentucky de verplaatsbare kick pad.

Zoals je ziet op de foto’s kan de kick pad op verschillende plaatsen gebruikt worden, zoals in de stal of op het transport. Door middel van een reeks versterkte ringen kan de kick pad op elke gewenste plaats bevestigd worden. Wanneer deelgenomen wordt aan meerdaagse wedstrijden waarbij de paarden terplaatse moeten gestald worden, kan de kick pad, vanwege zijn lichte gewicht, zonder enige moeite meegenomen worden en op verplaatsing dezelfde bescherming bieden als thuis.

De buitenstof (Cordura) is een verstevigende stof met een waterdichte coating aan de binnenzijde en een waterafstotende laag aan de buitenzijde. Dit zorgt ervoor dat dit product gemakkelijk te onderhouden is. De binnenzijde bestaat uit een schokabsorberende mousse met een dikte van 4cm.

– Verplaatsbaar
– Reeks versterkte ringen
– Licht
– Buitenstof is waterafstotend; gemakkelijk in onderhoud
– Schokabsorberende mousse
– Afmetingen: 1m x 1m20, 4 cm dik

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)171753
Prijs (excl. btw)€ 132,19
Prijs (incl. btw)€ 159,95
BTW€ 27,76
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.