KENTUCKY HORSEWEAR VLIEGENDEKEN COMBO MESH

€ 129,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kentucky horsewear vliegendeken combo meshFlysheet
Je kan het Vliegendeken Combo Mesh gebruiken op verschillende manieren. Het is ideaal als staldeken, transportdeken of in de wei. Het kan gebruikt worden om het paard af te koelen, omdat het heel licht en ademend is. Dit maakt het deken ook geschikt om te gebruiken na het wassen van je paard tijdens de lente en zomer.


Het vliegendeken is gemaakt uit mesh en 3D spacer. Het ruggedeelte bestaat uit 3D spacer, een lichte maar sterke constructie, die zweet absorbeert en je paard drooghoudt.
Het onderste deel bestaat uit Mesh en houdt niet alleen insecten tegen, maar zorgt ook voor luchtcirculatie. Hierdoor zal het paard gradueel afkoelen. De materialen die zijn gebruikt voor het deken zijn speciaal ontworpen zodat er geen haar aan blijft hangen. Dit maakt het dragen van het deken ook heel comfortabel.
Het vliegendeken is anatomisch gevormd en is gevoerd aan de schouders waardoor het zich aanpast aan de vorm van het paard. Voor extra comfort hebben we artificiële schapenvacht aan de schoft toegevoegd. Door de verwijderbare buiksingels kan je het deken makkelijk omvormen tot een showdeken. Daarnaast is het deken afgewerkt met onze kenmerkende bruine rand en logo van artificieel leder voor een luxueuze look.

Unieke productcode (UPC)189512
Prijs (excl. btw)€ 107,40
Prijs (incl. btw)€ 129,95
BTW€ 22,55
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.