Kentucky Horsewear Showdeken Brown

€ 204,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kentucky Horsewear Showdeken

Brown

HetKentucky Horsewearshowdeken is gemaakt vanhoogstaande kwaliteit en een prachtig design.
De showdekenheeft een 
vulling van 160gr en is zode perfecte deken om de paarden te vervoeren als het iets kouder is.

De binnenzijde is gevoerd met imitatie konijnenvacht voor eenultra zacht gevoel tegen de huid en omschuurplekkenop borst of schouders tevoorkomen. 
De imitatie konijnenvacht maakt kleine luchtzakjes aan die delichaamswarmte van het paard zal opvangen en behouden. De zachte haartjes vande imitatiekonijnenvachtverhogen de glans van de paardenvacht. 

Dewollen kraagbeschermt de schoft en borst omschuurplekken en drukplekken te voorkomen en om meer comfort te bieden. Dezeextra wollen bies zorgt voor een zeer stijlvolle look.
Het 
wafelmotief aan debuitenzijde zorgt ervoor dat de paarden het deken zeer moeilijk kunnenstukbijten en er blijven geen houtkrullen aan blijven kleven.

Vooraan wordt het deken dichtgemaakt door middel van2 simpele verstelbare borstsluitingen diezorgvuldig met imitatieleder zijn afgewerkt.
De twee 
kruissingels zijn eveneensverstelbaar en met leder afgewerkt. Ook zijn deze volledig afneembaar wanneer uverkiest geen buiksingels te gebruiken.
De 
bilsluiting bestaatuit dik elastiek met een plastic omhulsel waardoor deze zeer gemakkelijkschoon te maken is. Aan beide zijden is een gesp geplaatst waardoor debilsluiting makkelijk afneembaar is.
De showdeken mag gewassen worden inde 
wasmachine op 30° (geendroger).

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196413
Prijs (excl. btw)€ 169,38
Prijs (incl. btw)€ 204,95
BTW€ 35,57
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.