KENTUCKY HORSEWEAR ONDERDEKEN DUVET 300GR

€ 89,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kentucky Horsewear ontwikkelde een kwalitatief hoogstaande dekenlijn met uitzonderlijk veel oog voor detail. Het onderdeken met een vulling van 300gr is uitermate praktisch wanneer het in de winter kouder wordt en uw paard nog een extra laagje warmte kan gebruiken. Geen gedoe met verschillende kruissingels en geen extra druk van meerdere sluitingen op de borst want dit deken heeft geen sluitingen of riemen, wat het uitermate praktisch maakt. Er zijn wel nylon straps voorzien voor het eventuele gebruik van een elastische singel.

Het onderdeken is gemaakt uit een micro polyester stof en geeft een aangenaam gevoel. Eveneens is het luchtdoorlatend voor een goede luchtcirculatie.

Het deken kan omgeplooid worden ter hoogte van de nek waardoor het een optimaal comfort teweeg brengt. Doordat er geen druk staat op de manen schuurt het deken de manen ook niet. Het deken is van dezelfde stof gemaakt als onze populaire Stal Onderbandages, waardoor het ook overbodig is om de schoft en de borst hiermee te beschermen. Het verlengde stuk kan ook fungeren als nekdeken wanneer het niet omgeplooid wordt.


- Geen borstsluitingen of kruissingels
- Nylon straps voor eventueel gebruik van een elastische singel
- Ademend en snel drogend
- Anti slip
- Zeer zacht en extreem comfortabel
- Vulling: 300 gr
- Afmetingen: 200cm x 180 cm
- Kleur: Navy
- Wasbaar in de wasmachine op 30°, droger met tennisbal 

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)176893
Prijs (excl. btw)€ 74,34
Prijs (incl. btw)€ 89,95
BTW€ 15,61
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.