KENTUCKY HORSEWEAR HORSE BIB WINTER one size

€ 44,95 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kentucky Horsewear bib winterOne size
De Winter BIB is de ideale pad om de borst van je paard te beschermen tegen schuurplekken veroorzaakt door dekens.
De pad bestaat uit twee flappen die je over de voorzijde en de borstsluitingen van je deken doet. Een flap zal aan de binnenzijde zitten, onmiddellijk tegen de huid van het paard.
De tweede flap hangt aan de buitenzijde van het deken. Op deze manier, samen met de inkepingen die voorzien zijn aan de uiteinden van de BIB, wordt de pad op zijn plaats gehouden.
De flap die tegen de huid zit is voorzien van een artificiële konijnvacht voering. Dit is een extreem zachte stof die een uiterst comfortabel gevoel biedt.
Op de plooi van de BIB is artificiële schapenvacht voorzien om het schuren van de nek te voorkomen en nog meer comfort te bieden.
De buitenstof van de BIB is gemaakt van 100% geperforeerd polyester waardoor deze zeer zacht is en uiterst comfortabel voor het paard.
Naast het voorkomen van schuurplekken verdeelt de BIB ook de druk die het deken op de borst uitoefent. De BIB kan ook op dezelfde manier gebruikt worden om de schoft van het paard te beschermen.
Deze pad kan in combinatie met allerlei soorten dekens gebruikt worden. De Winter BIB is machine wasbaar op 30°, geen droger
.

Unieke productcode (UPC)177358
Prijs (excl. btw)€ 37,15
Prijs (incl. btw)€ 44,95
BTW€ 7,80
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk HORSEWARE
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.