Kentucky Horsewear All Weather Hurricane Deken 50gr

€ 194,95 | € 136,00 incl. btw

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Kentucky Horsewear All Weather Hurricane Deken

50 Gram

Het Turnout Deken Hurricane is een uniek waterblocking deken voor in de wei of paddock. Het deken garandeert een droog paard, zelfs in de hevigste buien.
Daarom is het deken zeer geschikt voor paarden die 24/7 buiten staan. Het deken is heel resistent tegen scheuren en blijft 100% waterdicht zonder dat het opnieuw gecoat moet worden.
Voor de 100% water- en winddichtheid hebben we dezelfde materialen gebruikt als voor de horse raincoat, namelijk een PU coating.
Deze coating wordt ook gebruikt voor de typische gele vissersjassen. Omdat de beschermlaag aan de buitenkant van het deken is bevestigd, is het deken zeer uniek.
Dankzij de artificiële konijnenvacht voering, veroorzaakt het deken geen schuurplekken. Bovendien geeft het het paard een glanzende vacht en voorkomt het een klam gevoel onder het deken.
Het hurricane deken heeft twee roestvrij stalen sluiting aan de borst, twee buiksingels en een afneembare bilkoord met een plastic cover.
Door de klassieke Kentucky look met de artificieel lederen patches en gouden details, ziet uw paard er zelfs op de meest regenachtige dagen er goed uit.


De textuur van de artificiële konijnenvacht is zo ontwikkeld dat het altijd terug op z’n plek glijdt wanneer het paard heeft gerold of gelegen.
De staartflap zorgt voor extra bescherming tegen kou en regen. Indien meer bescherming nodig is kan je een bijpassend nekstuk aanschaffen.
Het nekstuk is beschikbaar in 0g en 150g en kan door middel van 2 klittenbandsluitingen aan het deken worden bevestigd. Het nekstuk is iets langer aan het schoftgedeelte.
Hierdoor kan er geen regen in het deken komen.

Om het deken schoon te maken kan je het wassen op 30 graden. Je kan het ook afsponzen of afspuiten met de tuinslang. 
Het deken laat je best drogen aan de lucht. In tegenstelling tot andere waterproof dekens heeft het hurricane deken geen fluor carbon behandeling nodig om waterdicht te blijven.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)192658
Prijs (excl. btw)€ 112,40
Prijs (incl. btw)€ 136,00
BTW€ 23,60
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk KENTUCKY HORSEWEAR
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.