Hoefolie/Gel Leovet Winter Gel-Olie 500ml

€ 12,00 | € 10,80 incl. btw

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


Schrijf een beoordeling

Winter Olie-Gel hoefverzorging - voor een betere bescherming tegen frog en een verbeterde elasticiteit.

De nieuwe hoef verzorging gel die ondersteunt en onderhoudt de natuurlijke vochtbalans. De regulering van de water-en vochtgehalte is een van de primaire taken van de hoef verzorging, omdat elasticiteit en stabiliteit van de hoorn laag afhankelijk zijn van het vochtniveau in de hoef.

De hoef is elastisch en sterk. Het gebruik van een olie-gel formule in hoefverzorging is iets nieuws! De voordelen: gemakkelijk aan te brengen en snelle absorptie. En: deze gel drupt niet tijdens het aanbrengen! De olie gel houdt ook haar mooie gladde consistentie helemaal van-15C tot +45 C.

De elasticiteit van de hoef wordt sterk verbeterd door middel van Jojoba olie. Actieve bescherming van de frog met behulp van etherische oliën zoals anjer olie, eucalyptus olie en rozemarijn olie. De oliën dienen ook om de bloedsomloop te stimuleren. De hoef is elastisch en sterk. De olie basis verzorgt en beschermt de hoef tegen vochtverlies. De mix van eucalyptus olie, anjer olie en rozemarijn olie fungeert ook als antibacteriële, anti-inflammatoire en de circulatie te verbeteren. Op deze manier worden hoeven actief beschermd tegen bacteriën en de verbeterde bloedsomloop helpt om schadelijke stoffen snel weg te vervoeren, terwijl dit ook de aanvoer van belangrijke voedingsstoffen verhoogt.

Winter Oil-Gel beschermt de hoef goed tegen vocht, modder en veel strooizout. Meting van de lichamelijke vochtregulatie is uitgevoerd in de dermatologie en cosmetische door middel van TEWL (Trans vochtverlies), de algemene gezondheidstoestand van de huid te geven. Behandeling met hoefverzorging producten is bedoeld om de fysiologische conditie van de hoef te onderhouden en niet-fysiologische voorwaarden die moeten worden verholpen te helpen.

Zandige grond of zand mengsels op grond van de manege, droge harde wegen; veelvuldig wassen, nieuwe hoefijzers, waar hoeven zijn aangevallen door bacteriële werking - al deze situaties hebben een vergelijkbaar effect. Behandeling met olie-Gel helpt voor een snel herstel van de barrièrefunctie van de hoef als deze laag is en het vochtgehalte. Uitdroging van de hoef wordt voorkomen. De hoef regenereert veel sneller en vormt een gezonde beschermende barrière.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)13372
Prijs (excl. btw)€ 8,93
Prijs (incl. btw)€ 10,80
BTW€ 1,87
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Merk LEOVET
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.