HAUPTNER SCHEERMACHINE HAUPTNER HE-2000 17/28

€ 499,95 incl. btw

Schrijf een beoordeling

SCHEERMACHINE HAUPTNER HE-2000

De Hauptner scheermachine is een oude bekende in de paardenwereld omdat deze machine aanzienlijk lichter en stiller is dan zijn soortgenoten. Door zijn slanke behuizing is hij fijn vast te houden. De Hauptner electric 2000 beschikt over een zelf ontwikkelde techniek voor het bewegen van de messen, dit resulteert in wel 4700 snijbewegingen per minuut.

De 180 watt motor is wel minder sterk dan zijn soortgenoten, maar daardoor maakt hij wel minder lawaai en wordt hij minder warm. De machine beschikt over een overbehittingsbeveiliging en slaat automatisch af wanneer bijvoorbeeld de messen te strak zijn aangedraaid.

Door zijn rustige loop is deze machine zeer geschikt voor de wat schrikkerige paarden, maar ook koeien en honden met een zware vacht zijn er uitermate goed mee te scheren. Standaard zitten de messen 833 en de 872 op de machine gemonteerd welke scheren op 3 mm en voor de meeste dieren geschikt zullen zijn. Andere messensets zijn beschikbaar voor deze machine.

De Hauptner 2000 wordt standaard geleverd in een mooie degelijke koffer, een klein flesje scheerolie en een gebruiksaanwijzing. Op de machine wordt een jaar garantie gegeven (messen, snoer en exenterblokje uitgezonderd). Eventueel onderhoud, reparaties of garantiegevallen handelen wij zelf af door onze vakbekwame monteur met verstand van scheermachines.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)13246
Prijs (excl. btw)€ 413,18
Prijs (incl. btw)€ 499,95
BTW€ 86,77
Beschikbaarheid op voorraad
Merk HAUPTNER
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.