HARRY'S HORSE BARE BACK SADDLE


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Harry's Horse Bare Back Saddle

Zwart

Een bare back pad maakt comfortabel rijden zonder zadel mogelijk, voor zowel deruiter als het paard. Door te rijden met een bare back pad wordt eenonafhankelijke zit bevorderd.
De Bare back saddle is vergelijkbaar met ons bekende Bare back pad, maar dan metwrongen en een cantle die veel extra steun en stabiliteit aan de ruiter geven:je zit hierdoor meer "in" je paard.De bovenzijde van de bare back pad is voorzien van een stevig mesh metluchtdoorlatende eigenschappen. Tevens is er op de schoft nog een handvatbevestigd.De Bare back saddle is gevuld met high density foam. De extra pad met inlagesaan de onderzijde biedt meer comfort voor het paard door een beteredrukverdeling en ruggengraatvrijheid.
Dankzij de onderzijde van non-skidmateriaal is de ligging op het paard zeer stabiel. Het V-singel systeemverdeelt de druk over de gehele pad.
Door de anatomische rugvorm is deze pad ook geschikt voor paarden met eenhogere schoft.Verkrijgbaar in twee maten:- maat S, geschikt voor pony's en ruiters met damesmaat 32-38 (ruglengte 53cm/zijlengte 48cm)- maat L, geschikt voor grote pony's en paarden en ruiters met damesmaat 40-44(ruglengte 60cm, zijlengte 53cm).

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)193074
Merk HARRY'S HORSE
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.