Fager Sally Titanium Fixed Rings


Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Schrijf een beoordeling

Fager Sally Titanium Fixed Rings

Bustrens

Fager Sally is een lichtgewicht bit met dubbele verbinding zonder vergrendelingsmechanisme, geconstrueerd in het extreem duurzame metalen titanium.

Sally is de perfecte oplossing voor paarden die stijf en zwaar aanvoelen bij contact, terwijl ze tegelijkertijd gevoelig zijn voor harde handen. 
Het ontwerp van Fager Sally verlicht de constante druk van de tong en zorgt in combinatie met het lichtere gewicht voor een verrassend andere druk wanneer en wanneer dat nodig is.

De anatomische vorm van het mondstuk volgt de natuurlijke contouren van de mond en verdeelt de druk gelijkmatig tussen de staven en de tong. 
Dit specifieke ontwerp is uiterst comfortabel gebleken, vooral voor die paarden met een grote, vlezige tong.

Het korte middenstuk elimineert elke gehemelte-interferentie omdat de break-over naar de buitenkant van de tong is gepositioneerd. 
Sally past zelfs bij paarden met een laag en/of kort gehemelte met een grote tong, waarvoor het bijzonder moeilijk kan zijn om geschikte bitten te vinden.

De roller reikt verder naar beneden dan de gewrichten om de druk te verhogen wanneer dat nodig is om te voorkomen dat je constant aan het bit moet trekken.

Lees meerLees minder
Unieke productcode (UPC)196103
Merk FAGER
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.